I made this widget at MyFlashFetish.com.

Search This Blog


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA. BLOGSPOT ANI DIBUAT UNTUK MENYIMPAN KENANGAN MANIS DAN PAIT MELALUI GAMBAR DAN TULISAN, UNTUK BERKONGSI PENGALAMAN, PENGETAHUAN, PEGAJARAN, TEMPAT DAN KESIUKKAN MENGAIL. IANYA JUA UNTUK MENGENALI DAN MENGENALKAN NAMA DAN JENIS LAUK DI AING MASIN DAN AING TAWAR YANG ADA DI LAUT, DI TEPI PANTAI, DI SUNGAI MAUPUN DI TASIK YANG TERDAPAT DI NEGARA BRUNEI DARUSSALAM ANI MELALUI GENG PENGAILAN SEMUA. KAMI UCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA YANG BERKESUDIAN MENGUNJUNGI BLOGSPOT ANI.

Kepada geng pengailan semua mun kan berkongsi gambar, cerita, tulisan, pengajaran, pengalaman, trip mengail, alat-alat mengail, alat-alat penangkapan yang lain atau apa saja lah samada petua, pantang larang atau etika mengenai mengail boleh lah mengirimkan ke

Pa_damit@hotmail.com

Preciousanglers@gmail.com

8193404 (bmobile)
8773404 (dst)


I made this widget at MyFlashFetish.com.

sambutan ulang tahun yg ke 10

Monday 21 November 2016

BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM
ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHHI WABARAKATUH

Alhamdulillah tahun ani genap lah 10 tahun PRECIOUS ANGLERS [PA] ditubuhkan. Sempena menyambut hari ulang tahun PA ani, kami telah mengadakan perlawanan memancing diantara ahlinya, beberapa orang jemputan dan ahli baru. Yang diadakan di Pulau Pelumpong pada 19 November 2016 hari sabtu jam 7 mlm hingga 20 November 2016 hari ahad jam 7 pagi.

Alhamdulillah acara tersebut berjalan seperti yg dirancang, lancar dan sempurna dengan adanya kerjasama dikalangan ahli. Walaupun ada beberapa orang ahli yang inda belaku menyertai, sambutannya tetap meriah dan menyeronokkan.

Perlawanan tersebut berlansung selama 4 jam sahaja menggunakan perahu menuju ke tempat memancing atau lubuk masing2. Walaupun masa perlawanan dijalankan hujan turun tetapi inda plang labat, tetap diteruskan dengan semangat yang berkubar-kubar.

Hj Jahli pemenang kategari ikan ungah terberat,
Sufri pemenang ikan kecil teringan,
Awie pemenang ikan terberat.

Tahniah kepada pemenang-pemenang dan kepada yang inda menang atu jangan tah hampa kecewa, sekadar hiburan kitani sahaja.

Terima kasih kepada penyumbang hadiah iaitu:
- Sahmi Hj Sulaiman sumbangan sehelai baju PA yang asli ditempah khas dari      USA
- Reevtech reeve @ Zhero Fishing sumbangan 3 bucket mouth MEIHO
- Ak Muhd. Sufian @ Piyai sumbangan 2 bucket mouth MEIHO.

Terima kasih jua kepada semua ahli yang terlibat mengungkayahkan acara kiatani atu dengan jayanya ALHAMDULILLAH.

Sedikit kata-kata dari pengerusi

Teguh lagi kukuh
bersatu begitu padu
tegap lagi mantap
belurih walaupun jarih
ada tiada tidak mengapa
bersyukur lagi akur
bersemangat walaupun penat
luhur tak pernah undur
gagah terus melangkah
kawan bukan dilawan
sahabat mendukung mertabat
syabas buat wira-wira PRECIOUS ANGLERS

Selamat menyambut hari ulang tahun yang ke 10 tahun, semoga kitani akan terus melangkah lebih jauh lagi dan dinamik amin

2 comments:

Anonymous said...

terbaik tuan

INDRIAS PRIASTUTI said...

Halo semuanya, nama saya Indrias Priastuti seorang wanita dari indonesia, dan saya bekerja dengan negara berkembang biak, dan kami telah mendengar dan juga dari perusahaan pinjaman, saya ingin segera menggunakan media ini untuk seluruh indonesia untuk mencari pinjaman internet Sangat hati-hati - Berhati-hatilah agar tidak jatuh ke tangan scammers dan penipu, ada banyak kreditur kredit palsu di sini di internet dan beberapa dalam upaya asli dan nyata,

Saya ingin memberikan kesaksian saya tentang bagaimana ALLAH membimbing saya ke pemberi pinjaman nyata dan dana pinjaman nyata telah mengubah hidup saya dari rumput menjadi Anugerah, setelah saya tertipu oleh beberapa kreditur kredit di internet, saya kehilangan banyak uang untuk biaya pendaftaran . . , Garansi, pajak, dan setelah pembayaran saya masih belum mendapatkan pinjaman saya.

Setelah berbulan-bulan di internet dan jumlah uang yang dihabiskan tanpa mendapatkan pinjaman dari perusahaan mereka, maka saya menjadi sangat putus asa untuk mendapatkan pinjaman dari kreditur kredit asli online yang tidak akan menambah rasa sakit saya jadi saya memutuskan untuk menghubungi teman saya yang baru saja mendapatkannya. Pinjaman online, kami meresmikan kami tentang masalah ini dan dia menceritakan kisah seorang wanita bernama Mrs ELINA JOHNSON yang merupakan CEO ELINA JOHNSON GLOBAL LOAN.

Maka saya dan suami mengajukan aplikasi untuk jumlah pinjaman (Rp 1.000.000.000) dengan tingkat bunga rendah 2%, tidak menjaga usia saya, karena saya mengatakan apa yang saya ingin membangun bisnis saya dan pinjaman saya telah disetujui dengan mudah. Tidak ada stres dan semua persiapan dilakukan dengan transfer kredit dan dalam waktu kurang dari sehari setelah sertifikat yang saya setorkan ke bank dan impian saya masuk. Jadi saya ingin saran yang memerlukan panggilan cepat sekarang atau email di elinajohnson22@gmail.com

Tidak hanya sampai di situ, sang ibu memastikan tim ahlinya membantu Anda dalam berinvestasi sehingga Anda tidak akan pernah bangkrut lagi dalam hidup Anda.

Dia adalah wanita yang sangat baik dan dia tidak tahu saya melakukan ini. Saya berdoa semoga ALLAH memberkati dia untuk hal-hal baik yang telah dia lakukan dalam hidup saya. Anda juga bisa menghubungi saya di indriaspriastuti2@gmail.com nice day info lebih lanjut..